Sport

Zadarska dica

Luka Modrić: Lijepo je vratiti se u Zadar i vidjeti prijatelje iz djetinjstva

Nakon veličanstvenog dočeka na Forumu, i Nogometni klub Zadar upriličio je prijem za svoje Vatrene koji su se na Svjetskom prvenstvu okitili srebrnom medaljom

Tu smo prigodu iskoristili za kratki razgovor s najboljim igračem Svjetskog prvenstva, Lukom Modrićem koji nije skrivao zadovoljstvo povratkom u svoj Zadar.

"Lijep je osjećaj biti ponovo na Stanovima nakon dugo vremena, odnosno otkad sam igrao za Dinamo. Drago mi je prisjetiti se svojih nogometnih početaka i zaista sam sretan zbog ove dobrodošlice koju nam je priredio klub. Nitko ne zaboravlja odakle je počeo svoj put, a nama četvorici koji smo danas tu bilo je lijepo vratiti se u Zadar i vidjeti svoje obitelji i prijatelje iz djetinjstva."

Znaš li da je jedna obitelj iz Perua svome sinu nadjenula ime Luka Modrić?

"Ha ha! Što reći? Drago mi je, očito je da smo donijeli euforiju svima i to je dokaz."

Odmor provodiš u Zadru ili se sprema neko putovanje?

"Za sada sam tu u Zadru, za dalje nisam ništa planirao."

Spomenimo i kako je Luka ovom prilikom podijelio stotine autograma, fotografirao se sa svima koji su to od njega tražili unatoč silnom umoru zbog brojnih obveza i proslava koje se organiziraju svakodnevno Vatrenima u čast. Dakako, njemu su cijelo vrijeme uz bok bili i suigrači Subašić, Vrsaljko i Livaković.


Reci što misliš!