Sport

zadarska dica

Dogovorena posudba: Stipe Perica prelazi iz Udinesea u Frosinone

Dogovorena posudba: Stipe Perica prelazi iz Udinesea u Frosinone
Petrussi Press

Zadarski strijelac Stipe Perica, ove će sezone braniti boje novopridošlog člana Serie A, Frosinonea. Radi se o jednogodišnjoj posudbi iz Udinesea, iako se Perica na emotivan način već oprostio od navijača.

Ne može se reći da nije dobivao prilike u dresu Udinesea, imao je i dobrih nastupa u Serie A za momčad iz Udina, ali prošle sezone nije impresionirao i uprava kluba procijenila je kako bi za hrvatskog napadača Stipu Pericunajbolje rješenje bila posudba.

Udinese i Frosinone brzo su se dogovorili i 23-godišnji će napadač jednu sezonu provesti u novom članu talijanske Serie A. Za Udinese je Perica odigrao 70 službenih utakmica i postigao 11 golova.

Na svom facebook profilu Perica se dosta emotivno oprostio od navijača, kao da nije riječ o posudbi, već o transferu, iako ugovor s Udineseom ima do ljeta 2022. godine:

"Pozdravljam sve navijače Udinesea i želim im se zahvaliti na podršci i što su uvijek bili uz mene. Uvijek sam se trudio davati sve od sebe na terenu. Ovo je nova avantura za mene, ali uvijek ću pamtiti Udinese. Postao sam bolji igrač i bolji čovjek ovdje. Upoznao sam puno dobrih ljudi koji su mi pomogli u mojim prvim koracima u Italiji."


Reci što misliš!