Sport

Hokej

Nathan Perkovich ostaje vjeran Medveščaku

Nathan Perkovich ostaje vjeran Medveščaku

Američki napadač hrvatskih korijena i hrvatski reprezentativac u hokeju na ledu, 32-godišnji Nathan Perkovich, i sedmu sezonu zaredom nosit će dres Medveščaka, priopćili su iz kluba u četvrtak.

Perković je u Zagreb stigao 2012. godine te za 'medvjede' nastupao dvije sezone u EBEL-u te sve četiri godine u ruskom KHL-u. Od 2014. godine Perkovich je stekao i status hrvatskog reprezentativca.

Perkovich je zbog ozbiljne ozljede ramena, koja je zahtijevala i operativni zahvat, propustio veći dio prošle sezone, ali ga to nije spriječilo da bude s momčadi uz led tijekom oporavka. 

"Potvrdili smo povratak našeg prošlogodišnjeg kapetana Nathana Perkovicha i u novoj sezoni. Nathan je prošle godine imao lošu sreću i propustio je gotovo cijelu sezonu zbog ozbiljne ozljede ramena, no ovoga je proljeća i ljeta marljivo radio na rehabilitaciji i fizičkoj spremnosti i spreman je za veliki povratak. Podjednako smo sretni i zadovoljni zbog njegova povratka i njegove želje da dokaže koliko mnogo može dati za našu momčad", izjavio je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox putem pismenog priopćenja.

Perkovich će se momčadi Medveščaka pridružiti u Zagrebu, u drugom tjednu kolovoza, kada službeno započinju pripreme za novu EBEL sezonu.


Reci što misliš!