Sport

nogomet, prijateljske utakmice

Dragan Blatnjak nakon teškog poraza na Rujevici: Znali smo s kim igramo i na što smo pristali

Dragan Blatnjak nakon teškog poraza na Rujevici: Znali smo s kim igramo i na što smo pristali
Goran Kovačić/PIXSELL

Nogometaši Zadra jučer su na Rujevici upisali poraz od Rijeke s visokih 9-1. Možemo samo ponoviti ono što smo i jučer rekli a to je da nema mjesta razočaranju je se radi o puno kvalitetnijem protivniku kojemu je ova utakmica bila generalna proba pred početak sezone, dok je Zadranima ovo bila tek prva pripremna utakmica nakon samo dva tjedna priprema

Na tragu takvog razmišljanja je i trener Zadra, Dragan Blatnjak:

"Znali smo s kim igramo i na što smo pristali. Apsolutno nemam problema s ovakvim utakmicama i visokim porazima. Odigrali smo onoliko koliko smo mogli protiv Rijeke jer radi se o jednoj od najboljih ekipa našeg prvenstva. Igračima ništa ne zamjeram, mislim da su dali svoj maksimum."

Nakon ove utakmice, Zadrani se okreću pripremnim utakmicama s protivnicima primjerenim drugoligaškom rangu natjecanja.

"Sad slijedi naša realnost, a to su utakmice sa Šibenikom, Dugopoljem i ostalim ekipama iz našeg ranga. Ovo je bilo jedno lijepo iskustvo i za mene i za igrače i nemamo zašto biti tužni. Ova utakmica nam može samo pomoći, nikako odmoći."

Zadranima u pripremnom ciklusu slijedi turnir u Zmijavcima gdje će, osim domaćina Croatije i Zadra, nastupati Šibenik i Hajduk II.


Reci što misliš!