Sport

Dobar basket uz iće, piće i zabavu

Kreće 20. izdanje Streetball Kali 2018: Pogledajte sjajan mural Luke Modrića kojeg je naslikala kualjska mladost

Kreće 20. izdanje Streetball Kali 2018: Pogledajte sjajan mural Luke Modrića kojeg je naslikala kualjska mladost
Udruga "Kualjska mladost"

Danas u najribarskijem mistu u Hrvatskoj, kako za sebe vole reći ponosni ribari iz mjesta Kali, započinje jubilarni 20. po redu Streetball Kali.

Prijavljeno je čak 17 ekipa koje su razvrstane u četiri skupine. Najbolje ekipe i podjedinici bit će nagrađeni novčanim nagradama, peharom i medaljama. Za današnje otvaranje turnira organizirana je svirka na kojoj će nastupiti Jakov live i trio, tako da je posjetiteljima zabava zagarantirana do ranih jutarnjih sati. 

Završni dan turnira je u srijedu 25. srpnja, kada ćemo saznati koja će ekipa osvojiti jubilarno 20. izdanje uz veliku feštu i nastup Lidije Bačić. 

SKUPINA A 

Klošari
Ridikuli
Gušteri
Luzeri
Riva

SKUPINA B

Dobropoljana
Kukljica
Lipotica
Mrljane

SKUPINA C

Škorpije
Pantere
Promili
Poljana

SKUPINA D

Selo mi hej
Galebi
Santa Fe
Maccabi

Tradicija ovog kualjskog streetballa je dugogodišnja, jer se prvi puta održao davne 1999.godine i danas je sigurni smo među najboljim turnirima ovakve vrste u županiji. Kako je sjajan uspjeh nogometne reprezentacije Hrvatske očarao i Kaljane, mladi su umjetnici košarkaški teren oslikali bojama Hrvatske i velikom slikom kapetana Luke Modrića, kojem su poručili da dođe na turnir i uveliča jubilarno 20. izdanje


Reci što misliš!