Sport

nekoliko noviteta

Željko Žilavec: Raspisujemo natječaj za voditelje marketinga i odnosa s javnošću

Željko Žilavec: Raspisujemo natječaj za voditelje marketinga i odnosa s javnošću
KK Zadar

Današnju press konferenciju, na kojoj su predstavljeni Petar Marić i Šime Špralja, direktor Košarkaškog kluba Zadar Željko Žilavec je iskoristio za prezentiranje nekoliko noviteta

Prvi novitet tiče se voditelja marketinga kojeg se već godinama iz kluba najavljuje, no to se do sad nije realiziralo.

"Odlučili smo se na jedno kadrovsko 'pojačanje', pa ćemo tako od idućeg tjedna raspisati natječaje za voditelje marketinga i odnosa s javnošću. Bit će to iskorak koji nam je bio prijeko potreban i nadam se da će to doprinijeti razvoju kluba. Ovim putem bih pozvao sve zainteresirane da se prijave, a detalji će biti objavljeni u medijima i Zavodu za zapošljavanje."

Također, slijedi i nekoliko noviteta kad su u pitanju ulaznice.

"U razgovorima smo s Višnjikom i uskoro očekujemo početak prodaje. Radimo na razvoju nekih novih ideja što se tiče i godišnjih i dnevnih ulaznica. Također, u završnim smo dogovorima s OTP bankom koja će svim svojim komitentima omogućiti da bodove, koje dobivaju na temelju transakcija, zamijene ili za dnevne ulaznice ili za popuste na godišnje. O detaljima ćemo naknadno, kada sve bude i formalizirano."

Napomenimo još i kako se uskoro očekuje pokretanje web shopa, ali i fan shopa na Višnjiku, gdje će svi navijači kluba moći kupiti nove stilizirane dresove tehničkog sponzora Visual Sportswear.


Reci što misliš!