Sport

Nogomet

Nogometaši Zadra večeras protiv Dugopolja, kreće prodaja godišnjih ulaznica

Nogometaši Zadra večeras protiv Dugopolja, kreće prodaja godišnjih ulaznica
NK Zadar

Danas kreće prodaja godišnjih ulaznica Nogometnog kluba Zadar za sezonu 2018./19. Službeni početak prodaje je u 17:30 sati na blagajni stadiona Stanovi, uoči pripremne utakmice protiv Dugopolja, koja je na rasporedu u 18 sati.

Nakon prošlogodišnje prve pretplatničke kampanje u povijesti kluba, koja je naišla na odličan odaziv najvjernijih navijača te ulaska u viši rang, ove sezone nastavljamo s novim akcijama i projektima. Od sutra će svi navijači i ljubitelji nogometa u našem gradu moći kupiti godišnju ulaznicu i tako osigurati svoje mjesto na tribinama Stanova na svim domaćim utakmicama u sezoni 2018./19., uz značajnu uštedu.

Cijena pojedinačne ulaznice za utakmice u Drugoj HNL ove sezone bit će 25 kuna. Cijena godišnje ulaznice iznosi 250 kuna, a članovi Nogometnog kluba Zadar, uz predočenje članske iskaznice za 2018. godinu, ostvaruju 20% popusta, odnosno plaćaju svega 200 kuna za cijelu sezonu. Također, i ovom prilikom omogućen je dodatni obiteljski popust od 10% za dvoje ili više članova iste obitelji.

Podsjećamo da članom NK Zadra možete postati bilo kada, a više informacija možete pronaći na sljedećem linku.

Podvučeno, navijači koji će pogledati sve domaće utakmice Zadra na ovaj način mogu uštedjeti i više od 40% ukupnog iznosa kojega bi platili za dnevne ulaznice. Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima, kao i prije domaćih utakmica na blagajni ispred istočne tribine.

Posebnost ovogodišnje pretplatničke kampanje bit će i izgled samih godišnjih ulaznica koji je, u godini osvajanja svjetskog srebra, posvećen našim sportskim junacima poniklima u školi nogometa NK Zadar. Tako se na stražnjoj strani iskaznice nalazi slika sa Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojoj Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković drže hrvatsku zastavu s natpisom Zadar, uz naslov: DOM SVJETSKIH VICEPRVAKA.

Početak natjecanja u Drugoj HNL zakazan je za petak 24. kolovoza, kada našu momčad očekuje gostovanje kod Hrvatskog Dragovoljca, a prva domaća utakmica na rasporedu je u subotu 1. rujna, kada na stadion Stanovi stiže Šibenik. KOMPLETAN RASPORED

Sve informacije vezane uz pretplatničku kampanju, kao i ostale novosti iz kluba, možete pratiti na našem portalu i društvenim mrežama.


Reci što misliš!