Sport

Nogomet

Marko Pjaca traži sreću u Fiorentini: Jedva čekam krenuti s utakmicama

Marko Pjaca traži sreću u Fiorentini: Jedva čekam krenuti s utakmicama
AFC Fiorentina Facebook

Novi igrač Fiorentine Marko Pjaca najavio je svoju prvu sezonu u dresu Fiorentine, ističući kako je spreman za sve izazove i da je dres s brojem deset velika odgovornost koju će nastojati i opravdati

Marko Pjaca prije dva dana i službeno je postao novi igrač Fiorentine, a sam je kazao kako je od početka želio doći u klub iz Firence.

"Bili su to dugački pregovori, ali ovdje sam želio doći od samog početka i drago mi se što se to ostvarilo. Jedva čekam krenuti s utakmicama, dat ću sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat na kraju sezone. Spreman sam, a mislim kako će forma doći s utakmicama, sada ne mogu reći koliko će mi trebati", kazao je Pjaca u razgovoru s novinarima.

U novom klubu nosit će dres s brojem deset što je velika čast za svakog igrača, a kako sam ističe to će nastojati i opravdati.

"Velika je čast dres s brojem deset, ali isto tako i odgovornost. Želim svima pokazati kako ga zaslužujem nositi", nastavio je hrvatski nogometaš te dodao kako još ne zna hoće li slaviti ako postigne pogodak protiv Juventusa: "Ne znam, prvo moram postići gol da bi o tome razmišljao."

"Povratak u Juventus? Sada sam igrač Fiorentine i o tome razmišljam. Vidjet ćemo što će se događati nakon toga. Razmišljao sam o svemu, posebno o svojoj karijeri. Moram igrati jer to je ipak najvažnije za igrača", zaključio je Pjaca.


Reci što misliš!