Sport

Transfer sapunica

Španjolski mediji tvrde da će Modrić zatražiti odlazak iz Reala

Španjolski mediji tvrde da će Modrić zatražiti odlazak iz Reala
Press Association/PIXSELL

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (32) zatražit će u petak od Florentina Péreza, predsjednika Real Madrida, da mu dopusti odlazak iz kluba prije isteka ugovora kako bi mogao prijeći u milanski Inter, izvijestila u četvrtak kasno navečer španjolska radijska postaja Onda Cero.

Glasnogovornik Real Madrida u četvrtak navečer nije bio dostupan za komentar, a ranije tijekom dana je rekao da ne zna hoće li se u petak sastati Modrić i Pérez.  Dužnosnik Intera rekao je u četvrtak kako klub još uvijek nije poslao ponudu Real Madridu, jer čekaju da Modrić razgovara s Pérezom.

Florentino Pérez je prošli tjedan izjavio kako 32-godišnji vezni igrač može napustiti klub jedino ako netko plati 750 milijuna eura, kolika je odšteta u slučaju prijevremenog odlaska.

U Real Madridu ga smatraju nezamjenjivim igračem te ga nemaju namjeru pustiti. Luka Modrić je u klubu od 2012. godine, a posljednji ugovor potpisao je 2016. godine, a on je ističe u ljeto 2020.

Inter mu nudi ugovor na četiri godine, uz plaću od 10 milijuna eura po sezoni, što je za oko tri milijuna više nego što prima u Real Madridu. Uz to mu, nakon što istekne taj ugovor, nudi odlazak u kineski klub čiji vlasnici drže 70-postotni udio u Interu.
 
Modrić je u četvrtak normalno trenirao sa suigračima na sjeveru Madrida nakon što se u srijedu priključio treninzima poslije godišnjeg odmora. Radijska postaja Onda Cero tvrdi da neće bojkotirati treninge ako mu Pérez ne dopusti odlazak.


Reci što misliš!