Sport

Nikola po prvi puta javno progovorio

Kalinić o izbacivanju iz reprezentacije: To je bila stvar izbornika koji nije htio na mene računati

Kalinić o izbacivanju iz reprezentacije: To je bila stvar izbornika koji nije htio na mene računati
AP Images

Nikola Kalinić nije se želio previše osvrtati na netom završenom Svjetsko prvenstvu, a kazao je kako je ono što se dogodilo u reprezentaciji bila stvar izbornika.

Po prvi puta od odstranjivanja iz reprezentacije oglasio se i Nikola Kalinić koji je prije nekoliko dana iz redova Milana preselio u Atletico Madrid.

"Nisam o tome razgovarao s trenerom Simeoneom. Ono što se dogodilo i reprezentaciji, prošlo je. To je bila stvar izbornika koji nije htio računati na mene na Svjetskom prvenstvu."

Još jednom podsjetimo kako je Hrvatska i bez Kalinića dogurala do finala i osvojila srebro koje je Kalinić naposljetku i odbio.

"Nisam htio medalju jer nisam ni igrao niti pomogao ostvariti taj veliki rezultat. Sada su ispred mene novi izazovi, što je bilo, bilo je", kazao je hrvatski nogometaš na tu temu, u razgovoru sa španjolskim novinarima.

20. kolovoza izbornik Zlatko Dalić objavit će popis igrača za utakmice protiv Portugala i Španjolske, a hoće li se novi napadač Atletica vratiti među pozvane igrače, ostaje nam saznati.


Reci što misliš!