Sport

trakavici još nije došao kraj

Talijanski mediji: Inter i Luka Modrić neprestano su u kontaktu

Talijanski mediji: Inter i Luka Modrić neprestano su u kontaktu
Igor Kralj/PIXSELL

Novi dan, novu porciju "Modrić u Interu" serviraju nam talijanski mediji. Priča ide otprilike ovako - Iako su svjesni da je objektivno jako teško da će se dokopati hrvatskog veznjaka, u Interu ne odustaju od Luke Modrića

Zlatna lopta SP-a otputovala je s Realom na utakmicu europskog Superkupa s madridskim Atleticom koja se u srijedu igra u Tallinnu, ali Corriere della Sera navodi da milanski klub još nije rekao zadnju riječ.

I nestrpljivo se u crno-plavim odajama čeka telefonski poziv iz Madrida. On mora doći do petka u 20 sati kad i službeno završava prijelazni rok na Čizmi. Prema njihovim tvrdnjama, Modrić će u četvrtak pokušati popričati s predsjednikom kraljevskog kluba Florentinom Perezom i smekšati ga da ga pusti u Inter. Talijani još jednom ponavljaju da hrvatski nogometaš nije sretan u Realu i da želi u Inter te da ga golica pomisao da bi tamo bio glavni igrač.

Naravno, Modrić ne želi izravni sukob s Realom, ali će dan nakon europskog Superkupa pokucati na Perezova vrata i pokušati ga nagovoriti da mu da papire. Poštujući pritom dobar odnos koji su njih dvojica izgradili. Nekoliko stotina kilometara dalje, u Interu će čekati zeleno svjetlo od strane Modrića da pošalju ponudu za posudbu s mogućnošću otkupa igrača. Inter i Luka su se navodno već dogovorili oko uvjeta suradnje.

Corriere della Sera otkriva, a Goal prenosi, i kako su Inter i hrvatski nogometaš neprestano u kontaktu. Posljednji takav zbio se telefonom u ponedjeljak u vrijeme doručka!

Ono što ide na ruku interovcima, u Španjolskoj prijelazni rok završava 31. kolovoza pa bi kraljevski klub imao vremena dovesti zamjenu ako pusti Modrića. A dva imena koja konkuriraju su Thiago Alcantara iz Bayerna i Sergej Savić-Milinković, zvijezda Lazija. S tim da je Thiago tu favorit jer osim što je jeftiniji, u Njemačkoj mercato završava također 31. kolovoza pa Real ne bi morao žuriti kao sa srbijanskim veznjakom. Podsjećamo, u Italiji prijelazni rok traje do petka u 20 sati.

U Interu su svjesni da je ovo sve na dugom štapu, ali kod njih nada umire posljednja...


Reci što misliš!