Sport

Transfer sapunica

Naletilić: Modrić će zasigurno jednog dana zaigrati u Italiji

Naletilić: Modrić će zasigurno jednog dana zaigrati u Italiji
Press Association/PIXSELL

Poznati menadžer Marko Naletilić u razgovoru za Mundo Deportivo otkrio je kako će njegov štićenik Luka Modrić sigurno jednog dana zaigrati u Seriji A.

Dugo se vodila trakavica ovoga ljeta oko prelaska Luke Modrića u milanski Inter. Iako još uvijek nije do kraja nije sigurno kako Modrić neće napustiti redove Real Madrida, posljednje informacije govore kako u Madridu pripremaju još bolji i lukrativniji ugovor za kapetana Hrvatske.

Odlaskom Cristiana Ronalda u redove Juventusa, u Realu se otvorio prostor za povećanje plaće onim najboljima, pa tako i Modrić očekuje da u Realu još više pokažu koliko ga cijene.

Koliko je pak bila "vruća" priča oko transfera Modrića u Inter otkrio je Marko Naletilić, menadžer hrvatsko igrača.

"Iz više razloga, Modrić želi biti zvijezda u Seriji A s Interom. Vidjet ćemo. Osobno vjerujem kako će Modrić prije ili kasnije igrati u Italiji. Kao i mnogi hrvatski igrači njegovih godina, odrastao je gledajući talijanski nogomet. Činjenica kako ga je Inter pokušao dovesti te je Modrić to vrlo ozbiljno razmatrao pokazuje koliki već sada utjecaj ima Cristiano Ronaldo na talijanski nogomet", rekao je Naletilić za Mundo Deportivo.

Doista, talijanski nogomet sve je jači i liga izgleda puno ozbiljnije nego prethodnih godina. Mnogi klubovi se pojačavaju te sada ne izgledaju samo Juventus i Napoli impresivno.

Tu su Roma, Lazio, Milan i Inter te bi mogli svjedočiti odličnoj sezoni u Seriji A. Na žalost mnogih navijača Intera, izgledno je kako Modrić neće ove sezone obući dres tog velikana, no sudeći prema riječima njegovog menadžera, šanse da zaigra u nekada najjačoj ligi svijeta prilično su velike u budućnosti.


Reci što misliš!