Sport

dječji turnir na bilom brigu

Na zadarskom asfaltu rađaju se novi Modrići!

Na zadarskom asfaltu rađaju se novi Modrići!

Nakon šest dana održavanja na Bilom Brigu je susretima za poredak završio dječji malonogometni turnir. Organizator ovog i više nego zanimljivog sportskog događaja bio je sin kapetana NK Zadar, Dragana Župana, Šime koji i sam uspješno igra u mlađim uzrasnim kategorijama drugoligaša sa Stanova.

"Drago mi je da se Šime uhvatio organizacije, neka vidi kako to ide i koliko je to zahtjevan posao. Imalo se ovdje što vidjeti, vjerujte mi. Puno je tu talentiranih momaka i ovo je stvarno bilo jedno lijepo i korisno druženje za sve“ – rekao je Dragan Župan.

Okupio je Šime za ovu priliku za zadarskom asfaltu čak 13 ekipa koje su se kroz šest dana borile za naslov najboljeg. Prvo mjesto osvojila je ekipa Patike za trčanje koja je u finalu rezultatom 7:3 bila bolja od Punte Bajlo. Treće mjesto osvojio je CB Liberty.

Sve je popratio s tribina i prvi čovjek zadarskog futsala, Marko Šimurina.

„Vjerujte mi da sam ugodno iznenađen onim što sam vidio. Bilo je pregršt lijepih poteza ovih malih majstora ove igre. Svaka čast dečkima, imaju našu potporu za sve što im treba“.

Pobjednici su za nagradu dobili i 200 kuna a drugoplasirani 100. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Bruno Grgić iz pobjedničkog sastava, najbolji strijelac je Toni Matešić (Punta Bajlo) a golman Daniel Glavić.

Dečki svaka čast za ovu organizaciju, ne sumnjamo da će se naredne godine okupiti i još veći broj ekipa. Prvi veliki korak ste napravili.

 

 


Reci što misliš!