Sport

svi u jazine!

Večeras ne propustite humanitarno-košarkaški spektakl u Jazinama

Večeras ne propustite humanitarno-košarkaški spektakl u Jazinama
Bojan Bogdanić

Udruga navijača Tornado te košarkaški klubovi Diadora i Zadar za večeras su najavili veliki košarkaški spektakl u legendarnim Jazinama. Osim zabave pod obručima, ovaj će događaj imati i svoju humanitarnu stranu

Utakmica se igra s početkom u 20 sati, no posjetiteljima je izdana uputa da se zbog zabavnog dijela programa u Jazinama pojave barem sat vremena ranije.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna dostupne su u lokalima: Arkada (Poluotok), Baketina (Ričine), Mala Vala (Relja), Nita (Bulevar), In (Voštarnica), Liberty (Bili Brig), Point (Stanovi), Terra (Borik), Osmica (Privlaka), te od 18 sati ispred dvorane Jazine.

Sav prihod s utakmice ići će u humanitarne svrhe - dio je namijenjen Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, a dio nabavi košarkaških lopti za Osnovne škole u Zadru.

U ime Udruge navijača Tornado, utakmicu je najavio Vice Genda:

Nastavljamo s našim humanitarnim djelovanjem, a ovo nam se učinilo kao odlična prilika. Sve je krenulo iz 'zezancije' ali smo cijelo vrijeme osluškivali javnost, pa smo tako pozvali momke iz Diadore koji su se odmah odazvali. Naravno, za dvoranu u kojoj će se igrati utakmica nije se bilo teško odlučiti jer svi znaju koliko nam znače Jazine. Želimo da Zadar doživi navijačko ludilo odmah na počeku sezone i da znaju da ćemo cijelo vrijeme biti uz njih. 

Oglasio se i kapetan KK Zadar, Šime Špralja:

Ne znam niti otkud bih počeo govoriti koliko mi je drago zbog ovog događaja. Svi smo sa zajedničkim ciljem, i mi kao Zadar, te navijači i naš novi klub koji moramo podržati. Radujem se što će naši igrači imati prilike osjetiti Jazine jer to je nešto što svaki košarkaš mora proći, pa makar i u revijalnoj utakmici.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti