Sport

ne žele ga se odreći

Dopredsjednik Reala: Modrić će biti okosnica našeg kluba

Dopredsjednik Reala: Modrić će biti okosnica našeg kluba
EXPA/PIXSELL

Dopredsjednik europskog nogometnog prvaka Real Madrida Pedro Lopez Jimenez u utorak je izjavio kako se nada da će Luka Modrić ove godine osvojiti Zlatnu loptu kao najbolji igrač svijeta te da će on u sljedeće dvije sezone biti okosnica momčadi Reala.

"Nadam se da će Modrić osvojiti Zlatnu loptu i mislim da je on dobar igrač, zapravo on je fantastičan", rekao je Jimenez novinarima u splitskom hotelu Le Meridien lav gdje sudjelovao u dvodnevnom radu Europskog udruženja nogometnih klubova (ECA).

Jimenez je naglasio kako je hrvatski kapetan bio jako važan za 'Kraljevski klub' u prošloj sezoni prilikom osvajanja titule europskog prvaka.

"Talijani kažu da je Luka bio režiser Realove igre. Nadam se da će on biti okosnica naše momčadi i sljedeće dvije sezone", rekao je Jimenez.

Predsjednik Juventusa i čelnik Europskog udruženja nogometnih klubova Andrea Agnelli je pohvalio uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te Marija Mandžukića koji igra za ovaj proslavljeni talijanski klub.

"Mario je izvanredan čovjek i mi ga obožavamo", kazao je Agnelli dodavši kako 'Vatreni' zaslužuju "veliki pljesak" zbog rezultata kojeg su ostvarili na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Agnelli je naglasio kako Hrvatska ima jako talentirane pojedince u svim sportovima i to je, kako se izrazio,"prepoznato na svjetskoj razini."

"Mandžukić je jedan od najtalentiranijih", dodao je Agnelli.

Na novinarski upit kako će se riješiti problemi u sustavu transfera nogometaša, Agnelli je kazao da je FIFA osnovala radnu skupinu koja se bavi transferima i kompenzacijama za transfere.

"Fifina radna skupina dobro radi taj posao i za sad nismo vidjeli puno problema u vezi s tim", dodao je Agnelli.

Dopredsjednik Reala Pedro Lopez Jimenez je dometnuo kako bi "bilo krivo reći da postoje veliki problemi u vezi transfera igrača."

"Promjene mogu biti u malim detaljima i nije riječ o revoluciji nego o evoluciji," kazao je Jimenez.


Reci što misliš!