Sport

nogomet, druga hnl

Nogometaši Zadra stigli do svoje prve drugoligaške pobjede!

Nogometaši Zadra stigli do svoje prve drugoligaške pobjede!
SportNews

U četvrtom kolu Druge HNL, zadarski su nogometaši stigli do svoje prve pobjede i ukupno četvrtog prvenstvenog boda! S minimalnih su 1-0 nadigrali BSK iz Bijelog Brda.

Pogodak vrijedan tri boda postignut je vrlo rano, već u 14. minuti kada je Pranić lijepo uposlio Repića koji se sjurio u protivnički šesnaesterac i znalački matirao vratara Ilinčića udarcem u prvi kut.

Ostatak utakmice protekao je u relativno izjednačenom tonu, a i gostujući je BSK imao nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, a posebno je neugodan bio njihov napadač Šimičić, što zbog nekoliko prigoda, a što zbog naleta na domaćeg vratara Bendera koji je mogao poprilično zakomplicirati utakmicu.

Naime, pred sam kraj susreta, točnije u 84. minuti, Šimičić je krajnje neoprezno startao na Bendera koji je ostao ležati na travnjaku. Gostujući igrač potpuno je zasluženo isključen, no Bender nije mogao nastaviti susret te je kolima hitne pomoći iznesen sa stadiona. Međutim, u tim trenucima Zadar je već iskoristio sve tri izmjene pa je među vratnice morao strijelac jedinog pogotka, Repić.

Srećom, zadarska je obrana protivnika držala podalje od svoga gola pa Repić nije imao većih iskušenja i bodovi su zasluženo ostali na Stanovima.

Nadamo se samo kako vratar Bender nije pretrpio težu ozljedu, a optimizam nam daje činjenica da je sam ustao s travnjaka i legao na nosila.

Rezultati by SofaScore


Reci što misliš!