Sport

tenis

Bernarda Pera u polufinalu Guangzhoua!

Bernarda Pera u polufinalu Guangzhoua!
NIM Management

Bernarda Pera u četvrtfinalnom je dvoboju 250 tisuća dolara vrijednog WTA turnira u kineskom Guangzhouu nadigrala 50. igračicu svijeta, Aleksandru Krunić

Krunić je u prvom setu, nakon dosta izjednačene borbe, došla do pobjede 6-4. U drugom setu Bernarda je preuzela apsolutnu kontrolu nad svojim servisom, a istovremeno je protivnici dvaput napravila 'brejk' i tako izborila treći, odlučujući set.

U njemu naša tenisačica nije dobro startala pa je već na početku dvaput ispustila svoj servis, istočno osvojivši jedan od protivnice. Do novog 'brejka' Bernarda je stigla pri zaostatku 2-3, nakon čega je sačuvala svoj servis i te još jedan preotela od Krunić za vodstvo 5-3.

Zadranka je imala meč-servis u svojim rukama no ispustila ga je pa je pobjedu morala tražiti na servisu protivnice, što joj je na koncu i pošlo za rukom za ukupno slavlje s rezultatom 4-6, 6-3, 6-4.

Bernarda će u polufinalu igrati protiv pobjednice iz dvoboja Kateryne Kozlove i Yulije Putintseve. Ovo će joj biti prvi polufinalni susret jednog WTA turnira.


Reci što misliš!