Sport

nogomet, druga hnl

Antonio Repić: Cilj je iz Lučkog vratit se neporažen

Antonio Repić: Cilj je iz Lučkog vratit se neporažen
Antonio Pejić / NK Zadar

Nakon prve prvenstvene pobjede na Stanovima se lakše diše. Međutim BSK je već 'arhiviran' i valja se okrenuti novim izazovima, a to je za zadarske nogometaše nedjeljni susret petog kola Druge HNL protiv Lučkog.

Apsolutni junak pobjede protiv BSK-a je napadač Antonio Repić koji je prvo postigao odlučujući pogodak, a potom i stao među vratnice kada je ozljedu zadobio vratar Josip Bender, a trener Krešimir Sunara više nije imao pravo na zamjenu.

"Trebala nam je ta pobjeda da vratimo vjeru u sebe i sad se odmah okrećemo novoj utakmici koja nas očekuje u nedjelju. Spletom nesretnih okolnosti, u kojima je naš golman Bender završio u bolnici, ja sam morao na gol. Odmah sam se sam ponudio treneru da stanem na gol jer sam se osjetio sigurnim. Srećom, Bender nije bio teže ozlijeđen i već je u konkurenciji za utakmicu protiv Lučkog", poručio je Repić.

Ipak, Zadrani na tome neće stati, pa tako marljivo treniraju i spremaju se za nedjelju.

"Dobro radimo i treniramo, trener nas 'gazi', a mi uzvraćamo na njegove podražaje. To je bitno, da radimo i da se borimo kao ekipa."

Nekoliko riječi o protivniku?

"Lučko je 'tvrda' ekipa, teško primaju golove, pogotovo na svom terenu gdje imaju kontinuitet dobrih igara. Ali mi ćemo pokušati svojim kontranapadima probiti njihov bunker i neporaženi se vratiti iz Zagreba."

Susret između Lučkog i Zadra na rasporedu je u nedjelju 23. rujna, a samo tri dana kasnije Zadrane očekuje i Kup-susret protiv Vukovara '91.


Reci što misliš!