Sport

zdbt 2018

Dođi na Višnjik, uživaj u košarci i osvoji vrijedne nagrade

Dođi na Višnjik, uživaj u košarci i osvoji vrijedne nagrade
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

Danas je završni dan Zadar Basketball Tournamenta. Nakon razigravanja po skupinama na red su došle utakmice u kojim se određuje konačni poredak.

U susretu za 5. mjesto u 15,30 sati sastat će se Maccabi Tel Aviv i Liaoning Flying Leopards. Susret za treće mjesto započinje u 18 sati, a snage će odmjeriti Bayern München i Olimpia Milano. Poslastica dana i cijelog turnira finalni je susret između Fenerbahčea i CSKA. Repriza je to prošlogodišnjeg finala sudar košarkaških giganata koji i na ovome turniru pokazuju sve svoje kvalitete.

U najjačim sastavima sa zvijezdama kakve su Sergio Fernandez, Nando de Colo, Jan Vesely i Nicolo Melli ovaj je košarkaški dvoboj nešto najbolje što Europa u ovom trenutku može ponuditi.

Dnevne ulaznice (za sve tri susreta) su u prodaji od 10 sati do poluvremena finalne utakmice po cijeni od 30 kn za tribine i 50 kuna za obiteljski VIP.

Svi gledatelji s kupljenim ulaznicama sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj je kupljena ulaznica nagradni kupon. Sačuvajte ulaznicu, pronađite redni broj (rb) i sačekajte poluvrijeme finala kada će biti obavljeno izvlačenje.

Nagrada je prijenosno računalo Lenovo.

Ujedno možete osvojiti i pametni telefon Motorola tako da fotografiju s turnira pošaljete u inbox Facebook profila portala Basketball.hr. Najveći broj lajkova donosi vam vrijednu nagradu. Sretno! 


Reci što misliš!