Sport

Nogomet, 2. HNL

Veliki povratak nogometaša Zadra u Lučkom: Od 0-2 do 2-2 za vrijedan bod

Veliki povratak nogometaša Zadra u Lučkom: Od 0-2 do 2-2 za vrijedan bod
NK Zadar

Nogometaši Zadra ostali su neporaženi i na drugom uzastopnom gostovanju u natjecanju Druge HNL. U dvoboju 5. kola u gostima kod Lučkog odigrali su neodlučeno 2-2 i to nakon što se na odmor otišlo prednošću domaćina od 2-0.

Još jednom se junakom po zadarsku momčad pokazao Antonio Repić koji je pogocima u 54. i 76. minuti donio Zadranima važan bod.

Inače, domaćine je u vodstvo u Denis Ceraj u  22. minuti, da bi samo osam minuta kasnije na 2:0 povisio Dejan Polić iz kaznenog udarca. Tom prigodom isključenje i crveni karton zaradio je igrač Zadra Ante Sarić, a do kraja utakmice, u prvoj minuti sudačke nadoknade zbog drugog žutog kartona isključen je i igrač domaće momčadi Filip Vajdovčić.

S obzirom na zaostatak od dva gola u 30. minuti i igranje s igračem manje više od sat vremena, bod na kraju jedne ovakve utakmice za Zadrane je uistinu velik kao kuća.
Momčad Krešimira Sunare iz Lučkog putuje prema Bogdanovcima gdje će u utorak protiv Vukovara odigrati utakmice šesnaestine finala domaćeg Kupa natjecanja. U nastavku Druge HNL Zadar će u subotu na Stanovima u sklopu 6. kol ugostiti Dugopolje.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!