Sport

loši gubitnici

FIFA kritizirala Ronalda i Messija

FIFA kritizirala Ronalda i Messija

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kritizirala je Cristiana Ronalda i Lionela Messija da "diskreditiraju nogomet" tako što se ne pojavljuju na svečanostima dodjela nagrada.

"Svojim ponašanjem diskreditiraju nogomet, možda to i ne shvaćaju," kazao je predstavnik krovne nogometne organizacije za španjolsku Marcu.

Ronaldo i Messi se nisu pojavili na jučerašnjoj Fifinoj svečanosti u Londonu na kojoj je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem svijeta. Portugalac se nije pojavio niti 30. kolovoza u Monacu kada je Modrić bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

Ronaldo je odustao od dolaska u Kneževinu jer mu je jako teško palo što je ostao bez nagrade, a u Londonu ga nije bilo jer je navodno imao prekratko vrijeme do nove ligaške utakmice Juventusa. Messi je odustao od dolaska u London zbog obiteljskih razloga.

Portugalsku i argentinsku zvijezdu kritizirao je i legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello.

"To je nedostatak poštovanja, morate biti tamo kada pobijedite i kad izgubite," kazao je Capello dodavši: "Na dodjeli Oscara pojave se svi nominirani."


Reci što misliš!