Sport

državno natjecanje

U SC Višnjik Sportski susreti vatrogasne mladeži Hrvatske

U SC Višnjik Sportski susreti vatrogasne mladeži Hrvatske

U subotu 29. rujna 2018. s početkom u 8:30 sati na nogometnom stadionu u ŠC Višnjik, u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice i domaćina natjecanja Vatrogasne zajednice Zadarske županije održat će se 13. Državno natjecanje vatrogasne mladeži Hrvatske.

Zatvaranje natjecanja predviđeno je od 17 do 18:30 sati kada će održati postrojavanje svih natjecateljskih odjeljenja, pozdravni govori i svečana dodjela nagrada.

U subotu i nedjelju u organizaciji OK Zadar održava se 2. memorijalni turnir Zdravko Dacijar.

U muškoj konkurenciji na turniru  u subotu 29. rujna nastupaju MOK Rijeka, OK Bihać, OK Split i OK Zadar, a u nedjelju 30. rujna u ženskoj konkurenciji snage će odmjeriti OK Split, OK Zadar, OK Dinamo i HAOK Rijeka. Termini odigravanja mečeva za oba dana održavanja turnira  su isti, tako će se utakmice igrati u 11 13, 15 i u 17 sati, kada su na rasporedu finala.

Sve utakmice će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 4.

U subotu i nedjelju, 29. i 30. rujna u centralnoj dvorani, a u organizaciji KRG Sirena iz Zadra održava se osmi po redu „Sirena Cup 2018.“ međunarodno natjecanje u ritmičkoj gimnastici.

Na Sirena Cupu nastupit će sve dobne kategorije - mini, mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke, a natjecateljice će nastupat će po A i B programu.

Natjecanja su na rasporedu u subotu i nedjelju od 9 do 18 sati.


Reci što misliš!