Sport

vidimo se u 10 sati na branimiru

U 10 sati starta biciklijada "Zadar-Vir", očekuje se sedam tisuća sudionika!

U 10 sati starta biciklijada

24. izdanje najpopularnije županijske biciklijade starta 30. rujna na Branimirovoj obali!

Blizu sedam tisuća biciklista i biciklističkih rekreativaca dosad je vozilo tradicionalnu biciklijadu Zadar – Vir, a svi oni koji su makar jednom sudjelovali na najljepšem županijskom biciklističkom happeningu, znaju kakva ih zabava očekuje na jesenskom 24. izdanju virske biciklijade.

Kao i uvijek, govorimo o laganoj vožnji u grupi s pauzama i osvježenjem do Vira, potom slijede marenda i okrjepa, pa uz nastup grupe »Vista« i druženje, na kraju dodjela nagrada za najsretnije: kompleti biciklističke opreme i nagradni 3.500 kuna vrijedni Mountain Bike.

Okupljanje je 30. rujna sa startom u 10 sati kod caffea „Branimir“ u Zadru, cilj je na virskoj rivi (Trg sv. Jure), a organizatori su svima poznati: destinacijska menadžment kompanija „Vir turizam“ u suradnji s Biciklističkim klubom „Zadar“, virskim općinskim poduzećima „Čisti otok“, „Vir zaštita“ i „Vir održavanje“, zadarskom Prometnom policijom i Službom hitne medicinske pomoći te uz sponzorstvo Općine Vir koja je utemeljitelj biciklijade Zadar – Vir.

Za one koji se više ne mogu prijaviti on-line, prijave su moguće na dan održavanja biciklijade 30. rujna od 8 sati na Viru (ispred zgrade Općine Vir) ili od 9 sati na Branimirovoj obali.  


Reci što misliš!