Sport

nogomet, druga hnl

Antonio Repić: Postigao sam dva pogotka, ali zasluge idu momčadi

Antonio Repić: Postigao sam dva pogotka, ali zasluge idu momčadi
Mate Krezić

Nogometaši Zadra preokretom su došli do pobjede nad Dugopoljem, svoje druge prvenstvene. Nakon što su gosti poveli već u 4. minuti, Zadrani su nanizali tri pogotka i upisali isto toliko bodova

Jedan od junaka tog preokreta, a po mnogima i igrač utakmice, bio je Antonio Repić, strijelac drugoj i trećeg zadarskog pogotka. Evo njegovih dojmova s utakmice:

"Ostvarili smo važnu domaću pobjedu i to drugu za redom. Mislim da je momčad igrala odlično, pogotovo u prvom poluvremenu. Nakon rano primljenog pogotka, odmah smo odgovorili i do poluvremena preokrenuli utakmicu. Postigao sam dva pogotka, ali zasluge idu momčadi."

Trener Krešimir Sunara je, dakako, iskazao veliko zadovoljstvo drugom prvenstvenom pobjedom:

"Protivnik je postigao prvi pogodak, ali mi smo još jednom pokazali da imamo karakter i vratili se nakon zaostatka, kao i protiv Sesveta i Lučkog. U drugom poluvremenu nismo htjeli srljati pa smo prepustili inicijativu Dugopolju, te smo utakmicu priveli kraju na najbolji mogući način."

Napomenimo i kako je trener Sunara poželio svome kolegi Denisu Bezeru brz oporavak. Podsjetimo, trener Kustošije je nakon utakmice protiv Varaždina doživio moždani udar. Prema prvim informacijama, dobro se oporavlja i nije u životnoj opasnosti.


Reci što misliš!