Sport

zvučno pojačanje pred vratima?

"Procurile" informacije: Bivši NBA prvak u pregovorima sa Zadrom

Screenshot / YouTube

Ako se najave obistine, Košarkaški klub Zadar mogao dobiti najzvučnije američko pojačanje u povijesti kluba

Naime, kako javlja portal Sportando, KK Zadar je u poodmakloj fazi pregovora s Glenom "Big Baby" Davisom, članom šampionske momčadi Boston Celticsa iz 2008. godine.

U NBA ligi je osim za Boston igrao i za Orlando Magic te LA Clipperse, a ukupno je u karijeri odigrao 514 utakmica s prosjekom od 8 koševa i 4.3 skoka po utakmici. Ono što najviše brine jest što je posljednju utakmicu odigrao sada već davne 2015. godine, kada ga je ozljeda gležnja na duže vrijeme udaljila s parketa.

U međuvremenu je imao ponude da zaigra u razvojnoj NBA ligi, no njih je sve redom odbio i odlučio se posvetiti Big3 ligi u kojoj bivše NBA zvijezde zabavljaju publiku basketom 3 na 3.

32-godišnji Davis je visok 206 cm i igra na poziciji krilnog centra i centra, a u trenucima najbolje fizičke spreme imao je preko 130 kilograma pa će biti zanimljivo vidjeti kako će izgledati na terenu nakon tri godine bez profesionalne utakmice.

Iz kluba neslužbeno doznajemo kako su uz Davisa još dva igrača u kombinacijama za potpis na poziciji centra, no niti jedno od njih nije toliko zvučno kao što je to Big Baby. Službene informacije oko ove transfer-sage očekujemo nakon ponedjeljka i utakmice između Zadra i FMP-a.


Reci što misliš!