Sport

ulov težak 1714 grama

Marin Sandalić i Nenad Cvitanović ponovno osvojili Crnilo kup!

Marin Sandalić i Nenad Cvitanović ponovno osvojili Crnilo kup!
Naši školji

Marin Sandalić i Nenad Cvitanović drugi put zaredom pobijedili su na Crnilo kupu, turniru u lignjolovu, koji se u petak održao u Lukoranu. Prvo mjesto osigurao im je ulov težak 1714 grama.

S ulovom od 656 grama drugo mjesto osvojili  su Marina Sikirić i Luka Bačić, a treće, s ulovom teškim 172 grama, Marko Pavin i Jere Profaca.

Najveću lignju, tešku 408 grama, ulovili su pobjednici turnira Marin Sandalić i Nenad Cvitanović, dok je nagradu za najbolju lignjolovku osvojila Marina Sikirić. Ukopno je ulovljeno 38 liganja teških 5100 grama.

Organizatori, Udruga mladih Jarac Lukoran i Š.R.D. Božava, podijelili su i utješne nagrade sve do desetog mjesta, a nakon vaganja, sav ulov, kao i dodatne morske delicije, pripremljene su za sudionike i goste.

Na drugom Crnilo kupu sudjelovalo je 29 ekipa, najviše iz Lukorana, ali i iz Sutomišćice, Ugljana, Bibinja, Preka, Zadra i Božave. Ekipe su se sastojale od dva člana, zona lova bila je od punte Ćinta do punte Barićeve.

Turnir se održao pod pokroviteljstvom Općine Preko, Caffe bar Artić Preko, Artić nautica, Konobe Makara, Nevico Zadar, BBS Sport Zagreb, DTD – Dezulovic, Spectrum Zadar, Navtronic-Garmin Zadar i David Marine Zadar.

Organizatori zahvaljuju svim sudionicima, a posebno vrsnim kuharima koji su pripremili delicije: Silviju Sandaliću (Prva Liga), Nebojši Dekoviću i Vjencislavu Masaru Veku.

Naši školji


Reci što misliš!