Sport

Nogomet, prijateljska utakmica

Nogometaši Hajduka slavili protiv Zadra pred 2 tisuće gledatelja u Stanovima

Nogometaši Hajduka slavili protiv Zadra pred 2 tisuće gledatelja u Stanovima
NK Zadar

Nogometaši Zadra ugostili su večeras u prijateljskoj utakmici momčad splitskog Hajduka pred oko 2 tisuće gledatelja na stadionu u Stanovima.

Slavili su "bili" rezultatom 3-1, a zgoditke su postigli Said (9. i 39.), Jerbić (ag. 27.) za Hajduk, te Majić (15.) za Zadar.

NK Zadar je istrčao u sastavu: Pinčić - Pranić, Jerbić, Iveljić, Sarić - Jurić, Lepinjica - Repić, Torbarina, Majić - Blažević. Trener: Krešimir Sunara.

HNK Hajduk je počeo utakmicu sa sljedećom jedanaestoricom: Blažević - Lopez, Barry, Caktaš, Jairo, Said, Vučur, Tudor, Filip, Teklić, Jradi. Trener: Zoran Vulić.

Svi zgodici postignuti su u prvih 45 minuta. Splićani su poveli zgoditkom Saida u 9. minuti. Jradi je osvojio loptu i proigrao Saida, koji s 13 metara lijepo pogađa u donji lijevi golmanov kut.

Zadar je izjednačio 6 minuta kasnije. Pranić je odlično ubacio s lijevog boka, a Majić je neometano dočekao loptu na suprotnoj strani. Njegov prvi udarac obranio je Blažević, ali drugi nije mogao i lopta je završila u mreži.

Zadrani su imali imali dvije lijepe šanse za prelazak u vodstvo u 23. i 25. minuti , međutim u oba slučaja Blaževićeve udarce obranio je vratar Blažević.

U 27. minuti Hajduk ponovo vodi. Teklić je ubacio s desne strane, a lopta je nakon flipera između Jerbića i Jurića završila u Pinčićevoj mreži.

Konačnih 3-1 postavio je Said svojim drugim zgoditkom u 39. minuti. Filip je centrirao s lijeve strane, a Said neometan dočekao loptu u petercu i pospremio je u mrežu.

U drugom poluvremenu treneri obje momčadi promijenili su sve igrače, te do kraja utakmice više nije promjena u rezultatu.

Sve u svemu jedna lijepa nogometna večer u Stanovima.


Reci što misliš!