Sport

nogomet, prijateljska utakmica

Zoran Vulić: Nadam se skorom susretu sa Zadrom u Prvoj HNL

Zoran Vulić: Nadam se skorom susretu sa Zadrom u Prvoj HNL
A.Pejić / NK Zadar

Hajduk je u prijateljskoj utakmici pobijedio Zadar na Stanovima rezultatom 3:1. Na tribinama se skupilo otprilike dvije tisuće gledatelja koji su mogli vidjeti zanimljivu utakmicu, posebno prvo poluvrijeme koje je obilovalo prilikama.

Nakon susreta Hajdukov trener Zoran Vulić zahvalio je domaćinu na iznimnom gostoprimstvu. 

"Uvijek se s posebnim zadovoljstvom vraćam u Zadar i ne mogu nikada zaboraviti onu utakmicu protiv Osijeka koju smo odigrali na Stanovima. Zadar je moj grad i zbilja ono što želim Hajduku želim i Zadru", kazao je gostujući trener Vulić, a zatim se osvrnuo na samu utakmicu.

"Najbitnije da je publika došla u velikom broju i da su vidjeli golove. Igra i rezultat zaista nisu bitni u ovim utakmicama, važno je da smo došli tu i odigrali prijateljsku utakmicu. Nadam se da će ovo biti tradicija svake godine, a još više se nadam da ćemo se ubrzo sresti u službenoj utakmici u Prvoj ligi. Vidio sam da je Zadar ima kvalitetu, bili su motivirani, rastrčani i vjerujem da će to u budućnosti biti još bolje", zaključio je trener Bijelih. 

Trener Zadra, Krešimir Sunara, također jer kratko prokomentirao nogometnu feštu na Stanovima:

"Zahvaljujem se prijatelju i kolegi Vuliću što je Hajduk došao i uveličao nam ovaj dan. Po samoj utakmici se vidjelo da je revijalna, iako je bio dobar ritam u prvom poluvremenu. Kasnije je malo pao jer smo iskoristili izmjene. Sve u svemu, dobar uvod u ono što nas čeka, a to je prvenstvena utakmica u nedjelju protiv Kustošije."


Reci što misliš!