Sport

Koliko znate o košarci?

Nakon uspješnog prezentacijskog kviza započinje Zadarska košarkaška kviz liga

Nakon uspješnog prezentacijskog kviza započinje Zadarska košarkaška kviz liga

U ponedjeljak 22. listopada u 20 sati započinje 'zadarska košarkaška kviz liga' - Famous basketball kviz. Prijave za sudjelovanje ekipa (do 4 člana, bez kotizacije) primaju se do početka prvog izdanja kviza.

Liga će imati 10 kola i doigravanje (četvrtfinale, polufinale, finale). Nakon svakog kola ekipe će dobivati bodove po sistemu prvoplasirani - broj bodova koliko ima ekipa, zadnjeplasirani - jedan bod. Nakon deset kola dobit ćemo sudionike doigravanja u kojem 'rekreativno' mogu sudjelovati sve ekipe, a pravu bitku za prolaz dalje vodit će samo one ekipe koje su izborile doigravanje.

Svaka epizoda kviza ima šest igara i 30 pitanja. Znanje će donositi najviše bodova, no ostavljen je i 'manevarski prostor' u kojem igračima bodove može donijeti i sreća.
Pitanja su iz hrvatske, regionalne i europske košarke te NBA lige. Kviz je multimedijalan, osim tekstualnih imat će video i foto pitanja. 

Nakon prezentacijskog i skraćenog izdanja kviza održanog sinoć ostalo je još dovoljno vremena i prostora za prijave ekipa. Liga starta 22. listopada i potrajat će od berbe maslina do berbe trešanja, svakog drugog ponedjeljka.

Prijavite se možete u inbox Facebook profila Famous bara, telefonski pozivom na broj 023-636 223 ili osobno u Famous baru.


Reci što misliš!