Sport

košarka, ht premijer liga

Pipan: Publika može vikati što god hoće, ali to nikome nije lagodno

Pipan: Publika može vikati što god hoće, ali to nikome nije lagodno
Mate Krezić

Unatoč pobjedi, košarkaši Zadra opet su ostavili blijed dojam. S rezultatom 97-80 igrači Aleša Pipana slavili su nad Goricom u trećem kolu HT Premijer lige.

Utakmicu je prokomentirao trener Zadra, Aleš Pipan:

"Moram naglasiti da je teško igrati ovakve utakmice, pogotovo nakon onoga što nam se dogodilo u Zaboku. Mislim da je početak bio dobar, ali opet nam se nakon prvog poluvremena uvukao taj strah. Ključ naše neuvjerljive igre je previše grešaka i previše izgubljenih lopti koje protivnik lako kapitalizira. To treba što prije popraviti."

Brine li vas činjenica da od kluba koji je još lani bio drugoligaš primite 80 koševa?

"U prvom poluvremenu još i igramo dobru obranu, ali poslije ulazimo u loša dodavanja izravno u ruke protivnika. Oni to iskorištavaju i tako primamo 16 do 20 lakih poena, što ostavlja dojam da igramo lošu obranu."

Smetaju li vas povici s tribina "Pipane, odlazi"?

"Publika može raditi što god hoće i vikati što god hoće. Ali to sigurno nije lagodno nikome."

Zanimljivo, Pipanov kolega s klupe Gorice, Josip Sesar, iznimno se pozitivno izrazio o slovenskom stručnjaku na klupi Zadra:

"Svojim sam igračima poručio da je ovo utakmica u kojoj moraju uživati, ali oni su svejedno već u prvoj četvrtini 'skinuli gaće'. Zadru želim sve najbolje u nastavku prvenstva jer Pipan je dobar trener i ima dobru momčad. Nedostaje im još kemija koja će doći kad se uigraju. Vjerujem da će Zadar iz dana u dan biti sve bolji."

Rezultati by SofaScore


Reci što misliš!