Sport

šc višnjik

Bogat vikend na Višnjiku za sve ljubitelje sporta!

Bogat vikend na Višnjiku za sve ljubitelje sporta!
Dino Stanin/PIXSELL

Ovaj vikend na Višnjiku očekuje vas raznolik sportski program, a moći ćete birati između plivanja, košarke, odbojke i vaterpola.

Tako vas već u subotu u jutarnjim satima na bazenu Zatvorenog plivališta očekuje natjecanje u plivanju, točnije na rasporedu je treće i četvrto kolo plivačke lige Šibenik Zadar, koja se ovaj vikend održava u organizaciji Plivački Klub Jadera. Riječ je o natjecanju za sve uzraste od početnika do seniora, u ženskoj i muškoj konkurenciji. Jutarnji dio natjecanja traje od 08:00 do 10:00, a popodnevni od 14:00 do 17:00 sati.

Na plivalištu će se u subotu s početkom u 18:30 odigrati i vaterpolo utakmica 2. kola Regionalne A2 Triglav lige u kojoj će VK Zadar 1952 snage odmjeriti sa zagrebačkim VK Medveščak. Ulaz na utakmicu je slobodan.

U subotu su na rasporedu i dvije odbojkaške i jedna košarkaška utakmica. U pomoćnoj dvorani broj 4 u 17:00 sati odbojkašice OK Zadar u trećem kolu prve lige dočekuju ekipu OK Split. Nakon odbojkašica u istoj dvorani s početkom u 19:00 sati odbojkaši Zadra, također u trećem kolu prve lige za seniore, igraju svoj susret protiv OK Medicinar iz Trnja.

U trećem kolu prve lige za košarkašice, domaćin ŽKK Zadar snage će odmjeriti protiv ŽKK Zagreb. Utakmica je na rasporedu u 19:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 3.

U 4. kolu ABA lige u nedjelju 21. listopada susrest će se domaćin KK Zadar i gosti iz Bara, KK Mornar Bar. Utakmica počinje u 17:00 sati, a ulaznice možete kupiti na dan utakmice u nedjelju na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine.  Cijene ulaznica su 30 kuna za tribine i 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.


Reci što misliš!