Sport

Košarka

Košarkašice Zadra dočekuju ekipu Zagreba

Košarkašice Zadra dočekuju ekipu Zagreba

Treće kolo Prve lige košarkašicama Zadra u goste dovodi novog prvoligaša ŽKK Zagreb. Ekipu koja je u prva dva kola upisala dvije pobjede i pokazala kako će svakom u ovoj ligi biti težak protivnik.

Zadranke su, s druge strane, u prva dva kola upisale po jednu pobjedu i poraz prikazavši u te dvije utakmice dva lica. Plaho i nesigurno protiv Broda, te hrabro i srčano protiv Pule.

“Unatoč tome što je tek ove sezone ušao u Prvu ligu, Zagreb je složio odličan roster čemu svjedoče i dvije pobjede u prva dva kola. Sigurno su puni samopouzdanja uoči utakmice protiv nas.

Mi ovaj tjedan nismo trenirali najbolje što možemo zbog ozljeda koje su stigle nakon utakmice u Puli. Ne znam još niti s kojim ćemo sastavom ući u tu utakmicu.
Međutim, igramo kod kuće i nadam se kako ćemo protiv Zagreba imati bolje otvaranje nego u prvom kolu protiv Broda na Savi.

Ako budemo imali želju i motiv kao što smo ga imali u utakmici prošlog kola onda sam sigurna kako će bodovi ostati u Zadru. No, sve to trebat će pokazati i na parketu.”

Utakmica u dvorani 3 Športskog centra Višnjik igra se u subotu s početkom u 19 sati.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!