Sport

Košarka, NBA liga

Dallas Mavsi prekinuli niz od šest poraza

Dallas Mavsi prekinuli niz od šest poraza
Dallas Mavericks

Sinoć su u NBA odigrane četiri utakmice, Dallas Mavericks su sa 119-100 svladali Washington Wizardse, Portland Trail Blazersi su sa 118-103 bili bolji od Milwaukee Bucksa, Charlotte Hornets od Atlanta Hawksa, a Brooklyn Nets od Phoenix Sunsa

Dallas je do pobjede stigao u zadnjoj četvrtini prekinuvši tako niz od šest poraza. Rookie Luka Dončić je u pobjedi domaće momčadi ubacio 23 koša uz šest skokova i tri asistencije. Kod Washingtona najbolji je bio John Wall s 24 koša. 

Portland je do domaće pobjede protiv Milwaukeeja predvodio raspoloženi CJ McCollum koji je utakmicu završio s 40 koševa. Bucksima, koji su druga momčad Istoka, ovo je tek drugi poraz u deset utakmica od početka sezone. U redovima Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 23 koša, devet skokova i 6 asistencija.

Charlotte Hornets su sa 113-103 kod kuće pobijedili Atlanta Hawkse. Kemba Walker je bio najučinkovitiji u redovima Hornetsa s 29 ubačaja i sedam asistencija.  

Brooklyn Netse su sa 104-82 svladali Phoenix Sunse, a predvodio ih je Caris LeVert s 26 koševa. Sunsima je ovo osmi poraz u deset utakmica i zadnja su momčad Zapada. Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix kojeg je predvodio Devin Booker s 20 ubačaja. 

Rezultati

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks         113-102
Dallas Mavericks - Washington Wizards     119-100
Phoenix Suns - Brooklyn Nets               82-104
Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks  118-103


Reci što misliš!