Sport

nogomet, europska liga nacija

Luka Modrić: Htjeli smo pokazati pravo lice nakon onog poraza

Luka Modrić: Htjeli smo pokazati pravo lice nakon onog poraza
PIXSELL

Kapetan Luka Modrić bio je zadovoljan nakon sjajne utakmice i dramatične pobjede nad Španjolskom 3:2, kojom je Hrvatska čvrsto preuzela svoju sudbinu u svoje ruke u Ligi nacija i pobjedom na Wembleyju može do prvog mjesta u skupini.

"Nismo razmišljali o osveti, ali sigurno nam je  motivacija bila da pokažemo da onaj poraz 6:0 nije bilo pravo lice Hrvatske. Druga motivacija nam je bila ova fenomenalna publika, nakon dugo godina su opet s nama tu. Noćas su bili naš 12. igrač, puno su nam pomogli. Mislim da smo odigrali veliku utakmicu, borbenu, čvrstu, baš onakvu kakvu smo se dogovorili odigrati. Pobijedili smo jednu veliku ekipu, koja je, po meni, također odigrala odličnu utakmicu, ali mi smo na kraju zaslužili pobjedu", rekao je kapetan.

"Rekao sam da nam je ta Liga nacija došla prebrzo nakon emotivnog i fizičkog pražnjenja. Morali smo to proći i još prolazimo, ali večeras smo pokazali naznake povratka u formu iz dodatnih kvalifikacija i sa SP-a", rekao je o poboljšanju hrvatske forme.

O Tinu Jedvaju, koji je vrlo dobro odigrao uvijek kritičnu poziciju lijevog beka, a uz to kao bonus i zabio dva gola, kaže: 

"Tin je odigrao fenomenalnu utakmicu na poziciji koja nije njegova, zabio je četiri gola u 10 dana. Neka samo ovako nastavi. Vidi se da je fizički spreman, a talent je tu.

Modrić se osvrnuo i na španjolsku nervozu: 

"Jesu, bili su nervozni, nitko ne voli izgubiti, ali tako je to na ovakvim utakmicama, to ostaje na terenu."


Reci što misliš!