Sport

odbojka

Dvostruki program: Odbojkaši Zadra dočekuju Croatiju, odbojkašice Kostrenu

Dvostruki program: Odbojkaši Zadra dočekuju Croatiju, odbojkašice Kostrenu

I ove subote dvorana 4 Športskog centra Višnjik bit će poprište dviju utakmica Odbojkaškog kluba Zadar.

U prvoj, koja je na rasporedu od 17 sati odbojkaši u 7. kolu Prve lige dočekuju momčad zagrebačke Croatije, koju su trupe Marina Masnića u drugom kolu pobijedile na njihovom terenu. Pa iako se sasvim sigurno očekuje kako će Zadrani slaviti i u ovom dvoboju, Masnić upozorava kako se radi o ekipi koja usprkos mladosti igra vrlo dobru odbojku.

„Pa mi kući svakako slovimo za favorite bez obzira protiv koga igramo u ovoj ligi. No, Croatia je zbilja jedna odlična ekipa koja se diže iz kola u kolo. Nije ni čudo jer u svojim redovima ima puno mladih reprezentativaca Hrvatske koji treniraju po dva puta dnevno. Oni će u Zadar doći spremni i tu nema nikakve dileme. Sigurno nas očekuje jedna vrlo izazovna utakmica ali vjerujem kako nam je pobjeda protiv Šibenika u prošlom kolu donijela onaj mir potreban da u ovoj utakmici budemo pravi.“

Odmah iza odbojkaša svoj susret 7. kola od 19 sati igraju i odbojkašice Zadra koje će svoju odličnu seriju pokušati nastaviti protiv Kostrene. Zadranke su u ovom dvoboju velike favoritkinje i sve osim njihove pobjede bilo bi ravno čudu. S ovakvom konstatacijom složio se i trener Zadranki Robert Kresoja:

„Ja sam siguran kako ćemo našu dobru igru prezentirati i na ovom susretu. Iako o Kostreni i ne znam previše, prema njihovim rezultatima mislim da smo bolja ekipa i da bi trebali pobijediti u ovom susretu. Ja sam stvarno zadovoljan kako mi ekipa u ovom trenutku izgleda i nadam se kako ćemo nastaviti igrati ovako pa da na božićne i novogodišnje blagdane odemo zadovoljni postignutim. Na kraju krajeva, zato treniramo i radimo“, zaključio je Kresoja.


Reci što misliš!