Sport

bravo za zadarsku mladost!

Čak 17 medalja Judo kluba Zadar s turnira u Splitu!

Čak 17 medalja Judo kluba Zadar s turnira u Splitu!

Proteklog vikenda u Splitu je održan judo turnir "Trofej Marjana" na kojem je nastupilo 209 natjecatelja.

U dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio s 24 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem, Draganom Kneževićem i Stipom Grgasom. Mladi Zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 4 zlatne, 3 srebrene i 10 brončanih medalja, te zauzeli četvrto mjesto u ekipnom poretku. 

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Duje Kalmeta, Marta Parica i Marta Perin  su osvojili zlatna odličja. Petar Grgić je osvojio srebreno odličje, dok su Teo Škarpona, Marko Mikolić, Luce Rumora, Andrea Glavan i Sara Pavlović osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina zlatno odličje je osvojio Jakov Ljubičić. Augustina Mihatov i Mare Kurić su osvojile srebrena odličja dok su Petar Pavle Visković, Tonči Marin, Vito Šarić, Ivetić Cvita i Dukić Marta osvojili brončana odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili Matija Plantak, Matej Vučić, Vito Predovan,Šime Miljanić, Dalibor Hanzalek, Andrija Marušić i Marin Katušić. 


Reci što misliš!