Sport

cristiano o zlatnoj lopti

Ronaldo: Čestitam Modriću, ali razočaran sam

Ronaldo: Čestitam Modriću, ali razočaran sam

Juventusova zvijezda u velikom intervjuu za talijanske medije otvoreno govori o klubu, suigračima, Messiju, Zlatnoj lopti...

Cristiano Ronaldo dao je prvi veliki intervju talijanskim medijima otkako je ljetos došao u Juventus. Trenutak - idealan. Njegov Juventus je u petak svladao Inter u velikom derbiju i stvorio prednost od 14 bodova u odnosu na Inter, a ima osam više od Napolija.

Iako je o Zlatnoj lopti progovorio tek na kraju intervjua, nama je zbog Luke Modrića taj dio ipak najzanimljiviji...

"Mislim da sam je zaslužio. Napravio sam na terenu sve što je u mojoj moći, brojke ne lažu. Ali nije kraj svijeta, poštujem odluku i čestitam Modriću. Razočaran? Jesam, ali život ide dalje i radit ću naporno da je osvojim iduće godine."

O dolasku u Juventus i dojmovima o novom klubu:

"Zašto sam odabrao Juventus? Puno je stvari presudilo, ozračje na stadionu koje sam osjetio igrajući u dresu Reala, stabilnost kluba, pristup predsjednika, navijači... A čak i mali detalji čine veliku razliku. Imao sam nekoliko ponuda, ali sam sad 100 posto siguran da sam odabrao pravu", istaknuo je Portugalac i onda pohvalio i suigrače:

"Ovo je najbolja skupina igrača s kojima sam igrao. U Juventusu se zaista osjeća taj momčadski duh, da smo ekipa. Za razliku od nekih drugih klubova gdje neki igrači misle da su bolji od drugih. Ovdje su svi skromni i ponizni. Ako Dybala ili Mandžukić ne zabiju, oni su i dalje sretni. To je prekrasno!"

O Messiju...

"Bilo bi lijepo da dođe jednog dana igrati u Italiju. Fantastičan je igrač, dobar dečko."


Reci što misliš!