Sport

Košarka, Kup Krešimira Ćosića

Šime Kraljević uoči Cibone: Nema rezultatskog imperativa, ali nitko nije nepobjediv

Šime Kraljević uoči Cibone: Nema rezultatskog imperativa, ali nitko nije nepobjediv
KK Sonik Puntamika

Vrijeme blagdana i prazničnog raspoloženja je iza nas, ali za navijače Sonik Puntamike običaj darivanja nastavlja se i dalje. Momčad Šime Kraljevića u četvrtak 10. siječnja će počastiti sebe i sve one koji vole zadarsku košarku istinskom košarkaškom poslasticom.

Ples kuglica u trećem krugu Kupa Krešimir Ćosić  donio je Puntamičanima „najdražeg“ gosta parketa u Jazinama zagrebačku Cibonu. Nakon dugo vremena sastav iz Zagreba pohodi Jazine gdje ih čekaju košarkaši koji će ostaviti srce na parketu.

O značaju ove utakmice trener Kraljević kaže:

„Dolazi Cibona, tu ne treba previše trošiti riječi.  Bez obzira u kakvom igračkom kadru dolaze i u kojoj su trenutno situaciji Cibona je uvijek ime. Vratili su domaće igrače umjesto Amerikanaca  i smatram da su napravili dobar posao u tom dijelu. Teško je bilo kome nametati rezultatski imperativ, ali nitko nije nepobjediv.

Svojim igračima sam rekao, jednom u životu imate ovakve utakmice, nekima će ovo biti kruna karijere i to oni moraju shvatiti. Mjerilo utakmice je naravno konačni rezultat, ali meni je u konačnici bitnije da pogledaju sami sebi u oči i budu zadovoljni sa pruženim na parketu“.

Puntamičani skoro da su prisvojili ovo natjecanje kao svoje s obzirom na činjenicu da su u prošlom izdanju bili sudionici završnice Kupa.

Kolika je vjera igrača da mogu ponoviti prošlogodišnji uspjeh?

„Želim istaknuti kako su svih 10 igrača koji će nastupiti u glavi čisti. Ja bih čak rekao da su „farabuti“, svatko će dati maksimum i hrabroga srca nastojati ostvariti povoljan rezultat. To nam svima mora biti misao“- ističe trener Kraljević.

Momci uživajte, zaslužili ste…

Utakmica se igra u četvrtak 10. siječnja s početkom u 19 sati, a prodaja karata po cijeni od 20 kuna počinje već u utorak u Caffe baru Posh kraj Jazina u vremenu od 17 do 20 sati. U srijedu ulazniće će se prodavati u istom terminu kao i na dan utakmice do samog početka.


Reci što misliš!