Sport

kup krešimira ćosića

Ante Nazor: Ravnomjerno smo rasporedili minute, odgovornosti i koševe

Ante Nazor: Ravnomjerno smo rasporedili minute, odgovornosti i koševe
Mate Krezić

Zadar je u srijedu u Jazinama došao do superuvjerljive pobjede nad istoimenim domaćinom i tako izborio Final Eight turnir Krešinog kupa. Ukupni rezultat 116-54 dovoljno govori o dominaciji Zadra

Trener Zadra, Ante Nazor:

"Prvo bih čestitao svojim igračima. Mislim da je ovo bila jedna dobra utakmica s dobrim pristupom i jednom odličnom atmosferom. Rasporedili smo minute, odgovornosti i koševe na sve igrače. Zaista je bilo ugodno biti ovdje večeras. Čestitam i protivniku, ali najviše publici i atmosferi."

Pravu priliku je konačno dobio i Jure Planinić da pokaže što i koliko može...

"Ovo je super utakmica da se otvori prostor takvom jednom igraču koji vrijedno radi. Nadam se da će mu ovo biti jedan iskorak i da će biti puno više utakmica kroz ovaj naredni period gdje će moći participirati kao večeras."

Trener Jazine-Arbanasa, Luka Bujas:

"Teško je nešto više od uvjerljivog poraza uopće očekivati, no najvažnije je da je bila dobra atmosfera u Jazinama pred punim tribinama. Žao mi je što nismo pružili bolji otpor, no svojim momcima ne mogu previše zamjeriti s obzirom na to da imamo skraćenu rotaciju. Tako je primjerice svojih 27 minuta protiv Zadra dobio i 16-godišnji kadet Petar Petković, što je po meni možda i najljepša priča ove utakmice."

Večeras je u 19 sati, također u Jazinama, drugi dio dvodnevnog košarkaškog programa u Zadru. Naime, Sonik-Puntamika će ugostiti zagrebačku Cibonu u sklopu trećeg kola Krešinog kupa.


Reci što misliš!