Sport

novo lice na klupi zadra

NK Zadar predstavio trenera Karoglana i plan priprema pred proljetni dio sezone

NK Zadar predstavio trenera Karoglana i plan priprema pred proljetni dio sezone
Mate Krezić

Nogometaši Zadra jutros su pod vodstvom novog trenera Mislava Karoglana započeli s pripremama za proljetni dio sezone u Drugoj HNL

Unatoč nekim opravdanim izostancima, trener je zahvaljujući igračima iz juniorskog pogona skupio 25 igrača na prvoj prozivci. Evo njegovih prvih dojmova:

"Veliki je iskorak raditi u Zadru, a to je prirodan put u karijeri. Za početak imamo određenih problema s izostancima, ali nadam se da ćetmo to uspjeti strukturirati i da će to biti puno bolje. Dio igrača već poznajem, ove mlađe i ne, no jedno je to sve promatrati sa strane, a drugo je raditi s tim ljudima. Pripreme ćemo odraditi u Zadru, iako bi bilo lijepo negdje otići, no situacije je takva i treba ostati skroman. Cilj je ostati u ligi, no bitna nam je stabilizacija igre. Ako imaš igru, doći će i rezultat."

Direktor Svetko Ćustić biranim je riječima govorio o novoizabranom treneru, te je pojasnio plan i program priprema:

"Radi se o jako studioznom i ambicioznom treneru koji će u perspektivi doseći i veći rang. On je prvi put u ozbiljnom klubu i želimo mu puno sreće. Pripreme ćemo obaviti u Zadru, a već smo dogovorili i pripremne utakmice. Igrat ćemo u Splitu 16. veljače protiv Hajduka, a generalna proba će bit na Stanovima protiv Međimurja. U međuvremenu ćemo igrati i s Trnjem, HAŠK-om, Solinom, Dugopoljem..."

Nogometaši Zadra proljetni dio sezone započinju 2. ožujka kada na Stanove dolazi Hrvatski dragovoljac.

Popis igrača: Josip Bender, Luka Matasović, Ivan Tokić, Josip Jurjević, Jure Jerbić, Vedran Smokrović, Franko Surać, Mario Pedišić, Matteo Pranić, Josip Iveljić, Josip Majić, Kristijan Jurić, Dragan Župan, Vinko Petković, Jakov Katuša, Antonio Galešić, Josip Stokić, Edi Kulaš, Luka Zdrilić, Ante Kekez, Enio Travaglia, Jakov Karabatić, Prince Atta Frimpong, Aminu Murtala, Zakaria Bakraoui.

Izostali zbog zdravstvenih ili privatnih razloga: Zvonimir Begić, Jakov Pinčić, Karlo Torbarina, Tin Matić, Tarik Handžić, Vlatko Blažević, Antonio Repić, Ivan Lepinjica.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!