Sport

nogomet

Prvi JAKO dobar turnir: Zadar slavio u Sutomišćici

Prvi JAKO dobar turnir: Zadar slavio u Sutomišćici
Naši školji

U Sutomišćici na otoku Ugljanu, na igralištu Foša, protekli je vikend održan prvi po redu “JAKO dobar turnir” za mlađe pionire.

Organizaciju turnira predvodio je NŠK Sv. Mihovil uz veliku pomoć tvrtke JAKO sport i Općine Preko.Na turniru je uz domaćina, mlađe pionire Svetog Mihovila nastupilo još sedam momčadi iz tri hrvatske županije, koje su bile raspoređene u dvije skupine.

Nakon prva dva dana razigravanja po skupinama u polufinale su se plasirali NK Zadar, NK Abeceda sporta, HNK Primorac Biograd i NK Gospić’91.

Zadrani su u finale ušli pobjedom nad Gospićem sa 6-1, dok je Primorac pobijedio Abecedu boljim izvođenjem jedanaesteraca.

U utakmici za treće mjesto Abeceda je bila uspješnija od Gospića rezultatom 2-1, dok je u velikom finalu identičnim rezultatom Zadar svladao Primorac iz Biograda.

Najboljim vratarima turnira proglašeni su Karlo Rakić iz Primorca i Lana Peraić iz Gospića.

Najbolji strijelac je Šimun Butić iz Zadra, a najboljim igračem je proglašen Gabrijel Gagula iz Abecede sporta.

Završni poredak:

NK ZADAR
HNK PRIMORAC BIOGRAD
NK ABECEDA SPORTA
NK GOSPIĆ ’91
HNK DALMATINAC CRNO
NŠK SVETI MIHOVIL
NK PAKOŠTANE
NK VODICE

Izjave sudionika:

Krešimir Jaklin, voditelj škole Sv. Mihovila:

„Velika nam je čast bila organizirati ovakav turnir uz naše partnere. Želio bih zahvaliti svim ekipama na sudjelovanju, a ujedno najboljim ekipama i pojedincima čestitati na osvojenim nagradama. Ovo je samo jedan od projekta koje želimo provesti na našem igralištu.

Marko Pinčić, voditelj škole nogometa NK Zadar:

„Čestitam Sv. Mihovilu na uspješnoj organizaciji turnira, još jednom su se pokazali kao odlični domaćini. Mojim igračima je bilo predivno nastupati na ovakvom igralištu a ja im čestitam na osvajanju turnira.“

Lana Peraić, NK Gospić ’91:

„Drago mi je da sam u muškoj konkurenciji proglašena najboljom golmanicom. Bravo za domaćina na fantastično organiziranom turniru.“

Šimun Butić, NK Zadar:

„Hvala mojom suigračima na asistencijama bez kojih ne bih bio najbolji strijelac ovog odličnog turnira.“

Gabrijel Gagula, NK Abeceda sporta:

„Hvala mojim trenerima koji su u ovo kratko vrijeme postigli da se Abeceda bori za medalje i u svojoj ekipi ima najboljeg igrača turnira.“


Reci što misliš!