Sport

rukomet, sp 2019

Duvnjak: Razočarani smo, ništa protiv Brazila nije funkcioniralo

Jako smo razočarani porazom protiv Brazila, mogli smo s pobjedom imati šest bodova i ostvariti primarni cilj, koji je kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, kazao je nakon poraza od Brazila (26-29) na SP-u u Kolnu kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.

"Primili smo 17 golova u prvom poluvremenu, od čega šest-sedam na prazan gol, to je stvarno bilo previše. Pa od Španjolaca smo primili 19 golova cijelu utakmicu. Sad smo pokvarili sve dobro što smo dosad učinili. Nije ništa funkcioniralo, niti napad 7 na 6, niti naša obrana 5-1, niti 6-0. odigrali smo stvarno lošu utakmicu i Brazil je zasluženo pobijedio", kazao je razočarani Duvnjak, dodavši kako treba zaboraviti Brazil i pokušati se boriti za polufinale dok god ima šanse. 

"U sportu je dobra stvar što je sutra nova utakmica. Nama sutra dolaze Nijemci, moramo se oporaviti. Ali pritom moramo odigrati puno, puno bolje. Igrat ćemo pred 20 tisuća njemačkih navijača, a Nijemci su odlična reprezentacija, koja je pritom imala i dan odmora. Borit ćemo se."

Luka Cindrić je jedan od tragičara utakmice, pokušao je igrati početkom utakmice, postigao jedan gol, a onda je osjetio bolove i više nije ulazio u igru. Opet je obnovio ozljedu zadnje lože i pitanje je hoće li igrati protiv Njemačke. 

"Boli me sve, ali baš sve. Ovo nitko nije očekivao", kratko je rekao Luka. 

David Mandić  također nije bio previše raspoložen nakon utakmice. 

"Moram ponovno pogledati ovu utakmicu. Obrana je bila jako loša prvo poluvrijeme, a u napadu je napravljeno previše tehničkih pogrešaka. Stvarno ne znam što nam se desilo, možda smo previše vadili golmana, pa onda Cindrić nije mogao. Moramo se trgnuti.


Reci što misliš!