Sport

Košarka, NBA liga

Prvi Benderov double-double sezone, Bogdanović i Šarić solidni

Prvi Benderov double-double sezone, Bogdanović i Šarić solidni
NBA.com/Suns

Dragan Bender je sinoć sa 12 koševa i 10 skokova upisao prvi double-double ove sezone i to u porazu svojih Phoenix Sunsa od Minnesota Timberwolvesa Darija Šarića, a Bojan Bogdanović je odigrao solidnu utakmicu sa 16 ubačaja u pobjedi svojih Indiana Pacersa.


Minnesota Timberwolves su kod kuće sa 116-114 nadigrali Phoenix Sunse, a pobjedu im je donio Derrick Rose zabivši koš devet desetinki prije kraja utakmice. Timberwolves su gubili 110-106 prije nego je Rose, koji je utakmicu završio sa 31 poenom, zabio osam od deset zadnjih koševa Minnesote 3:25.

Karl Anthony-Towns je dodao 30 koševa sa stopostotnim učinkom s linije slobodnih bacanja uz 12 skokova, a Šarić je odigrao 20 minuta upisavši u tom vremenu devet koševa (šut iz igre 3/5, trice 1/2), pet skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najučinkovitiji kod Sunsa bio je T.J. Warren sa 21 košem, a Bender je do double-double učinka (12 koševa uz šut iz igre 4/10, trice 0/5) došao u 30 minuta na terenu, a uz to je upisao i dvije asistencije i jedan blok.

Indiana Pacers su kod kuće sa 120-95 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Bojan Bogdanović je odigrao solidno, u 28 minuta na terenu ubacio je 16 koševa (šut iz igre 7/14, trice 1/1) uz sedam skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Victor Oladipo je predvodio Pacerse sa 21 poenom. Pacers su imali prednost od 16 koševa nakon prve četvrtine, na poluvremenu 15 koševa te su kontrolu zadržali do kraja utakmice. Kemba Walker je bio najbolji kod Hornetsa sa 23 poena i sedam asistencija.

LA Clippers su u gostima sa 103-95 slavili protiv San Antonio Spursa zahvaljujući Tobiasu Harrisu koji je zabio 27 koševa. Najbolji strijelac utakmice i Spursa bio je LaMarcus Aldridge sa 30 poena i 14 skokova.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!