Sport

kk zadar

Lovre Bašić: Mogu još puno bolje i tome težim

Lovre Bašić: Mogu još puno bolje i tome težim

Razigravač KK Zadar, Lovre bašić dobivanjem veće minutaže, logično, počeo je pružati i znatno bolje igre.

Nekoliko zadnjih ogleda jedan je od najboljih pojedinaca u momčadi s Višnjika, te igra koju pruža je ono što izaziva zadovoljstvo u svih ljubitelja košarke u Zadru.

„Vjerujte da se i ja dobro osjećam. Znam koliko mogu i jednostavno za nešto takvo i pokazati trebate dobiti pravu priliku i minute. Dobio sam, sretan sam radi toga i mogu ja još puno bolje. Ima tu još dosta prostora za poboljšati svaki dio u igri i tome težim” - ističe Bašić.

Žal zbog poraza od Partizana ostaje.

„Itekako, ali sretni smo zbog igre koju smo pružili i pravog momčadskog duha. To je ono na čemu temeljim optimizam za nastavak sezone. Dignuli smo se i vjerujem da ćemo finiš ABA lige odigrati kako treba”.

Strahuje li Lovre od ispadanja iz lige.

„Nimalo, ima još dosta i za odigrati ali ja sam optimist. Iako smo u donjem djelu ja sam uvjeren da ćemo mi to riješiti kako nama odgovara. Dolaze nam Krka i Cibona u Krešin domu, sve imamo u svojim rukama i pobjedama u tim susretima osigurat ćemo ostanak u ligi”.

Prije Krke u nedjelju sutra slijedi dvoboj u HT premijer ligi. Stiže Zabok.

„I protiv Bosca se vidjelo da opuštanja protiv nikoga ne smije biti. Zabok nam je dužnik, želimo im uzvratiti za onaj poraz u prvom djelu sezone. Pobjeda ide nama a nakon toga i priprema za Krku” - na kraju će Lovre Bašić.


Reci što misliš!