Sport

sportski vikend

Bogati sportski program ovoga vikenda na Višnjiku

Bogati sportski program ovoga vikenda na Višnjiku
Bojan Bogdanić

Vikend na Višnjiku ovog puta donosi vam raznolik sportski program.

U subotu ujutro od 9 sati na rasporedu je košarkaška utakmica županijske U15 lige u kojoj se sastaju KK Jazine Arbanasi i KK Sveučilište u Zadru, u 11 će se odigrati utakmica U13 lige između ŠK Zadar i KK Voštarnica. Obje utakmice igraju se u pomoćnoj dvorani broj 3.

U pomoćnoj dvorani broj 2 u 12 i 15 sati sastaju se KK Zadar i KK Zara u sklopu natjecanja Županijske košarkaške lige mlađih kadeta.
Odbojkašice Zadra u susretu 8. kola Prve odbojkaške lige za seniorke u subotu će ugostiti OK Split. Utakmica je na rasporedu u 17 sati, a igra se u pomoćnoj dvorani 4.

U dvorani 3 mlađe kadetkinje Zadra i Šibenika sastaju se u međužupanijskoj košarkaškoj ligi, a početak utakmice je u 18 sati.

Na bazenu Zatvorenog plivališta u subotu su na rasporedu dvije vaterpolske utakmice, u 11:15 sati odigrat će se utakmica mlađih kadeta Zadra i Galeba, a u navečer s početkom u 18 sati na rasporedu je 1. kolo doigravanja Regionalne Triglav vaterpolo lige u kojoj će domaćin VK Zadar 1952 ugostiti VK Cattaro.

Sportski program u subotu zatvaraju košarkaši Zadra u bitnoj utakmici ABA lige u kojoj u goste dolazi Cibona. Utakmica je na rasporedu u 21 sat, a ulaznice za ovaj derbi susret možete kupiti već u petak na blagajni ŠC Višnjik od 10 do 18 sati, te u subotu na dan utakmice od 10 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene ulaznica su 30 kuna za tribine, a 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.

Nedjelja će biti u znaku košarke i odbojke, u 10 sati u dvorani broj 3 igra se Županijska liga kadeta, utakmica između Zare i Voštarnice. U istoj dvorani u podne na rasporedu je susret U13 Međužupanijske lige između KK Zara i KK DOŠK.

U dvorani 4 u 10 sati odigrat će se susret Međužupanijske odbojkaške lige za mlađe kadetkinje između OK Zadar i ŽOK Šibenik, u istoj dvorani u 12 sati seniorke ova dva kluba sastaju u sklopu natjecanja 3. odbojkaške lige.

Sportski program za vikend zatvaraju kadeti Zadra koji u 7. kolu Jedinstvene kadetske lige nakon pobjede i slavlja protiv Cibone u prošlom kolu, u nedjelju dočekuju Cedevitu. Utakmica je na rasporedu u 16 sati u pomoćnoj dvorani 3.


Reci što misliš!