Sport

malonogometna lige za žene

"Čiksice" idu po završnicu prvenstva Hrvatske u futsalu

Ovog vikenda u dvorani osnovne škole Zadarski otoci na Bilom brigu odigrat će se posljednji turnir regularnog dijela prvenstva 1. hrvatske malonogometne lige za žene. Sretno Čiksice na putu do plasmana među četiri najbolje ekipe u državi.

Turnir u Zadru nosi sa sobom posebnu draž jer će se nakon njega saznati imena četiri ekipe koje će se boriti za naslov prvaka Hrvatske. MC Plus, Alumnus i Meteora Futsal jednom su nogom već na završnom turniru dok će o posljednjem putniku uvelike odlučivati dvoboj SuperChicksica i Mirlović Zagore kojim u subotu točno u podne i započinje zadarski turnir.

Najavio ga je trener Čiksica, Luka Marinović.

„Mi uistinu vjerujemo u sebe bez obzira na to što je bodovna prednost tolika kolika je i što bi trebala biti dovoljna da nam osigura četvrto mjesto. Mislim da će moje igračice biti maksimalno motivirane i da ćemo utakmicu riješiti u našu korist i plasirati se na završnicu što bi bio veliki uspjeh za nas. Jer biti među četiri najbolje ekipe u ligi je velika stvar pogotovo jer dolazimo iz sredine u kojoj se futsal tek razvija. U muškom futsalu nas nema na karti Hrvatske jer nemamo natjecanje pod ingerencijom HNS-a ili Nogometnog saveza Zadarske županije. Samim time bi plasman na završnicu bila velika stvar kako za naš klub tako i za naš grad i županiju.“

Pozvao je Marinović i ljude da poprate ovaj turnir i pomognu curama na putu do same završnice.

"Ne treba niti govoriti koliko to znači curama, ta podrška s tribina. I zato pozivam sve koji vole sport i futsal da dođu dati podršku kako nama tako i ostalim ekipama i siguran sam kako iz dvorane neće otići razočarani“.

Poziv ste dobili, dođite i podržite naše Čiksice na putu do plasmana među četiri najbolje hrvatske ženske ekipe u futsalu.


Reci što misliš!