Sport

Košarka, NBA liga

Bogdanović predvodio Indianu do pobjede, odličan i Šarić

Bogdanović predvodio Indianu do pobjede, odličan i Šarić
Indiana Pacers

Bojan Bogdanović je sinoć bio najbolji strijelac Indiana Pacersa koji su sa 116-92 pobijedili LA Clipperse, dok je Dario Šarić u porazu svojih Minnesota Timberwolvesa odigrao solidnu utakmicu.

Bogdanović je odigrao 32 minute i u tom je vremenu ubacio 29 koševa(šut iz igre 12/19, trice 3/6) uz sedam skokova, jednu asistenciju i tri ukradene lopte. Myles Turner je dodao 17 koševa a Indiana je svoj pobjednički niz povećala na četiri utakmice. Montrezl Harrell je bio najbolji kod Clippersa s 19 poena.

Dario Šarić je odigrao još jednu solidnu utakmicu iako su njegovi Timberwolvesi doživjeli poraz u gostima kod Orlando Magica 112-122. Šarić je odigrao 21 minutu i zabio 17 koševa (šut iz igre 7/11, trice 3/6) te tome pridodao osam skokova i jednu asistenciju.

Terrence Ross je predvodio pobjedničku momčad s 32 koša, a Nikola Vučević je ubacio 21 uz 10 skokova. Najbolji pojedinac Minnesote bio je opet Karl-Anthony Towns s 27 ubačaja i 11 skokova. 

Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 117-95 pobijedili Memphis Grizzliese, a  Paul George je zabio 27 koševa. Russell Westbrook je u pobjedi svoje momčadi upisao svoj osmi uzastopni triple-double s 15 koševa, 15 asistencija i 13 skokova. Tako je postao tek drugi igrač u povijesti NBA s osam triple-doubleova zaredom nakon Wilta Chamberlaina kojem je to uspjelo 1968.

LA Lakers su sinoć sa 129-128 nadigrali Boston Celticse i to zahvaljujući Rajonu Rondu koji je zabio koš na zvuk sirene za kraj utakmice. LeBron James je također upisao triple-double zabivši 28 koševa, 12 skokova i 12 asistencija. Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse budući da je razmijenjen u redove gradskog rivala Clippersa. Kyrie Irving je kod Bostona bio najbolji s 24 koša. 


Reci što misliš!