Sport

1. hmnl žene

Tko će u završnicu: Čiksice ili Mirlović Zagora?

Tko će u završnicu: Čiksice ili Mirlović Zagora?

U subotu i nedjelju 9. i 10. veljače u dvorani osnovne škole Zadarski otoci u Zadru odigrat će se posljednji turnir regularnog dijela prvenstva 1. hrvatske malonogometne lige za žene.

Domaćin turnira je MNK Futsal Super Chicks iz Poličnika, a na rasporedu su utakmice 11., 12., 13. i 14. kola. Turnir otvaraju domaćin Super Chicks i Mirlović Zagora u subotu u 12 sati.

"Sretni smo što smo dobili domaćinstvo četvrtog turnira, Zadar polako postaje grad Futsala, a mi kao jedini prvoligaši u županiji dužni smo gradu donijeti prvu ligu. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu, izvrsnom ambijentu u što ne sumnjamo te želimo svim sudionicima puno sreće i zabave." naglašavaju iz Super Chicksa.

Turnir u Zadru nosi sa sobom posebnu draž jer će se nakon njega saznati imena četiri ekipe koje će se boriti za naslov prvaka Hrvatske. MC Plus, Alumnus i Meteora Futsal jednom su nogom već na završnom turniru dok će o posljednjem putniku uvelike odlučivati dvoboj SuperChicksica i Mirlović Zagore kojim u subotu točno u podne i započinje zadarski turnir.

„Mi uistinu vjerujemo u sebe bez obzira na to što je bodovna prednost tolika kolika je i što bi trebala biti dovoljna da nam osigura četvrto mjesto. Mislim da će moje igračice biti maksimalno motivirane i da ćemo utakmicu riješiti u našu korist i plasirati se na završnicu što bi bio veliki uspjeh za nas. Jer biti među četiri najbolje ekipe u ligi je velika stvar pogotovo jer dolazimo iz sredine u kojoj se futsal tek razvija. U muškom futsalu nas nema na karti Hrvatske jer nemamo natjecanje pod ingerencijom HNS-a ili Nogometnog saveza Zadarske županije. Samim time bi plasman na završnicu bila velika stvar kako za naš klub tako i za naš grad i županiju“, kazuje trener Čiksica, Luka Marinović.

Pozvao je Marinović i ljude da poprate ovaj turnir i pomognu curama na putu do same završnice.

"Ne treba niti govoriti koliko to znači curama, ta podrška s tribina. I zato pozivam sve koji vole sport i futsal da dođu dati podršku kako nama tako i ostalim ekipama i siguran sam kako iz dvorane neće otići razočarani“.

Reci što misliš!