Sport

aba liga, 19. kolo

Ante Nazor uoči večerašnje utakmice protiv Cibone: Navijači su nam glavni pogon

Ante Nazor uoči večerašnje utakmice protiv Cibone: Navijači su nam glavni pogon
Bojan Bogdanić

Devetnaesto kolo regionalne ABA lige donosi ove subote u dvorani Krešimira Ćosića ogled između košarkaša Zadra i zagrebačke Cibone. Utakmica će se igrati s početkom u 21 sat.

Dvoboji ovih dvaju suparnika bez obzira na trenutačnu formu i stanje u momčadi uvije nude posebnu draž. Bez sumnje takav će biti i ovaj koji nas očekuje.

Trener Zadra, Ante Nazor.

„Nema tu nepoznanica, predobro se poznamo, ulog je ogroman. Uvijek je ovo veliki derbi, jedini klasik hrvatske košarke bez obzira na trenutačne probleme. Moramo biti pravi, agresivni, borbeni, vjerujem da će se onda i susret prelomiti u našu korist”.

Ulog je velik za obje momčadi koje su u donjem djelu tablice a svega četiri kola ostala su do kraja. Pobjedom bi se Cibona još više a i Zadar približili mirnijoj luci za očuvanjem statusa ABA ligaša uoči samog finiša sezone.

Put do dva boda za Zadrane će biti znatno lakši uz huk s tribina.

„U to ne sumnjam, ja kažem uvijek da je Zadar specifična sredina. Zadar igra na pogon navijača i to moramo isprovocirati. Mi imamo kvalitet i nadam se koheziji nas i navijača i ovog puta te da će nas oni pogurati prema slavlju i za nas jako važnoj pobjedi”.

 


Reci što misliš!