Sport

druga žnl

Seniori Sv. Mihovila počeli pripreme za proljetni dio prvenstva, potpisali Kurtin i Pedišić

Seniori Sv. Mihovila počeli pripreme za proljetni dio prvenstva, potpisali Kurtin i Pedišić
Naši školji

Nakon zimske pauze, seniori Svetog Mihovila započeli su s pripremama za proljetni dio natjecanja u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Zadarske županije. Trener prve momčadi Damir Korenov proteklog je tjedna izvršio prozivku i poveo momčad na treninge koje će odrađivati na igralištu Foša.

Prvi nastup očekuje ih već ovog tjedna u 1. kolu županijskog kupa, dok natjecanje u 2. ŽNL počinje 23. ožujka.

Uz treninge, pomalo se ekipiramo za proljetni dio prvenstva. Doveli smo i dva nova igrača. Riječ je o igračima koji su ponikli u našem omladinskom pogonu, Marku Pedišiću koji nam je stigao iz Arbanasa te Karlu Kurtinu koji je nastupao za Dalmatinac iz Crnoga. Ciljevi za nadolazeću sezonu su afirmacija mladih otočnih igrača i rezultatski biti uspješniji nego jesenas – kaže trener Korenov.

Podsjetimo, seniorsko nogomet vratio se u Sutomišćicu nakon punih deset sezona, jer je Županijski nogometni savez dao ‘zeleno svjetlo’ nakon obnove igrališta.  Seniori otočnog kluba nastupaju u Drugoj županijskoj ligi, a polusezonu su zaključili na šestom mjestu sa šest osvojenih bodova.

Naša momčad ima kvalitetu za bolje rezultate i vjerujem da ćemo to pokazati već u proljetnom dijelu prvenstva. Treba svakako istaknuti da u ekipi imamo i trećeg strijelca lige Denija Kolegu koji postigao sedam pogodaka – dodaje Korenov.


Reci što misliš!